Were a long long way from the people we use to be..

Oj, det var verkligen längesen det tog över 2 veckor för mig att ha orken & lusten att blogga.
Mycket som händer nu & just nu känns det som jag står i ett vägskäl i livet och vet inte vilken väg jag ska välja.. allting känns jobbigt..
Det är bestämt att vi ska flytta från lägenheten 1 september Lisen&jag, och jag tror det är det bästa för oss alla. Jag älskar mina tjejer, men det är påfrestande att bo på varandra, så är det bara.
Så då bär det i väg på nya äventyr..

Har otrolig hemlängtan just nu, tror det är för att det är sommar & man har ALLTID varit i Karlskrona på sommaren så det känns sorgligt för det är ju verkligen då staden lever, och jag saknar det!
Jag saknar främst min familj just nu, att bara kunna åka dit när man känner sig lite nere & bara få känna sig liten igen. Sen är det såå många vänner som är jobbigt att vara i från.
Men jag är hur glad som helst att jag gjort detta nu iallfall även om det inte blir tillbaka till karlskrona ännu på ett tag så är jag glad att jag sett annat, men jag älskar staden & skulle inte ha något i mot att flytta tillbaka så småningom.
Sen saknar jag Simsalabim.. i really do. Jag älskar tjejerna på Rut m.fl helt klart, helt underbara tjejer som jag klickat hur bra som helst med. Men simsalabim var min familj, det kommer alltid vara nått speciellt!

Var hemma i Karlskrona för 1 vecka sen, var den bästa helgen jag haft på väldigt väldigt länge!
Hade inga direkta planer utan tog det som det kom.
Var ute & åt, festade, ute med båt på ö med massa sol & bad, saltöklipporna på 25 års fest, aspö.. fick träffa mina bästaste vänner & min underbara familj. Han verkligen med SÅ himla mycket & kunde inte vara mer nöjd.
Dock fick jag smak på det & ville inte hem.. men ska kämpa 2 veckor nu sen är det SEMESTER & då kommer jag tillbringa 2 veckor hemma, längtar som tusan!

I kväll är jag hemma själv i lägenheten, fick nog sånt här deppmode nu i kväll kanske just för jag är själv och men inser lite hur ensam man kan vara i en stodstad där man inte känner jätte många.
Sen är det så mycket i min hjärna.. jag önskar bara någon kunde säga till mig att glömma the past, hur man gör för att faktiskt gå vidare i livet, jag vill ju, men jag kan inte? & hjärtat gråter igen.. det som höll på att bli helt igen!

Nej nu orkar jag inte mer för i kväll. blev lite avskrivning här.. kanske mycket känslor men det behöves!

Jag saknar er! Ni vet vilka ni är... <3

~~ Hanna

& denna känns i hjärtat just nu..






Overkligt.

Idag är en sorgsen dag & idag kommer ALLA mina tankar gå till speciellt Simon men även till hans familj.
Det är fortfarande helt overkligt.. tar nog lång tid att förstå att man aldrig mer kommer få prata med dig, skratta med dig, festa med dig bara umgås. Det är sjukt.. så jäkla sjukt och orättvist.
Men i himlen har alla det bra, eller hur?

Du kommer alltid finnas med i mitt livs arkiv.. det vet du.
Alltid i våra hjärtan simon.. du var killen som ALLTID hade ett leende på läpparna eller ett dåligt skämt i bakfickan.. & det saknar vi..

R.I.P Simon. :'(

~~ Hanna


Halloween - 07


haha..


hemma hos mig..


Alltid glad..



Simon&jag kollade på när Thörn&nicke tog första doppet..

RSS 2.0